Inspiratie opdoen?

mail mij via : Inge@ingeskookkunsten.nl
of bel me op : 06-12161924

Kerstmenu’s

Kerstdiner

Kerstmenu’s26,00

Op dinsdag 24 december a.s. kookt Inge’s kookkunsten weer overheerlijke kerstmenu’s. - Het menu bestaat uit 4 gerechten: een (grote)...

Amuse I: Chorizo kroketjemenuprijs

Home made chorizo-manchego kroketje Geserveerd met saffraanmayonaise (warm te serveren).        

Amuse II: Spinazie-aardappel frittattamenuprijs

Spiesje van spinazie-aardappel frittatta    Met gerookte makreel en een frisse soja-dressing (op kamertemperatuur te serveren)....

Voorgerecht I: Mozarellatortamenuprijs

Mozzarellatorta Een torentje van mozzarella, aubergine en courgette, gemarineerd in olie, knoflook, verse kruiden en...

Voorgerecht II: Gravad Laxmenuprijs

Home made Gravad Lax (gepekelde verse zalm) met rode biet en verse munt Geserveerd met...

Hoofdgerecht I: Chicken Wellingtonmenuprijs

Eenpersoons Chicken Wellington Malse kippendij op traditionele wijze geserveerd  in een ‘jasje’ van champignonduxelles, rauwe ham...

Hoofdgerecht II: Boeuf Bourguignonmenuprijs

Klassieke Boeuf Bourguignon Geserveerd met Pommes Duchesse en Jamie Olivers’ gevulde gebakken hele ui; een...

Dessert I: Eton Messmenuprijs

Eton Mess Overheerlijke Cheesecake met een bodem van chocolate chip cookies, geserveerd met verse vruchten,...

Dessert II: Chocolat pot de crèmemenuprijs

Chocolat pot de crème: Frans chocolade toetje Geserveerd met geklopte room, gezouten karamel en plakjes chocolade-salami bomvol...

Extra te bestellen: Aardappel currysoep3,50

Milde aardappel currysoep  Met een topping van krokante aardappelchips, lente ui en gebakken garnaal. 

Top↑