Kwaliteit

Kwaliteit, vers en gezond
Alle gerechten worden dagvers bereid en ik voeg geen conserveringsmiddelen toe. Verder maak ik beperkt gebruik van zout, suiker en verzadigde vetten. Ook kook ik mee met de seizoenen en selecteer producten waarbij gelet wordt op de duurzaamheid en welzijn. Zo kook ik bij voorkeur met groenten die uit Nederland komen of die per vrachtwagen zijn vervoerd. Voor de vis kies ik vissoorten uit de viswijzer (www.goedevis.nl). Voor de vlees/ kipproducten kies ik, met regelmaat, scharrelvlees. Door te koken op bestelling, weet ik hoeveel er nodig is en gooi ik (bijna) niks weg. Tevens maak ik gebruik van porseleinen schalen, zodat het milieu minder belast wordt.
Inge’s kookkunsten houdt rekening met allergenen. Heb je een voedselallergie? Neem contact met me op en ik kijk welke gerechten geschikt zijn om te eten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *