Inspiratie opdoen?

mail mij via : Inge@ingeskookkunsten.nl
of bel me op : 06-12161924

Media

Metro (Rotterdam e.o.), 12 maart 2015

Op pagina 13 een paginagroot artikel over Inge’s kookkunsten en ons gezin in ‘Metro komt bij je eten’. Met deze link kun je het hele artikel lezen.

Metro artikel2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smult Magazine, Winter 2014

De nieuwe Smult Magazine is uit met daarin een artikel over “Samen aan tafel”. Inge’s kookkunsten vertelt over haar kookkunsten en geeft tips over de aankleding van je feestdis.
Inge's kookkunsten in Smult

Inge's kookkunsten in Smult

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shoppinggids Noord zomer 2014 is uit!

Een gids over verrassend leuke winkels in Rotterdam Noord en zo ook Inge’s kookkunsten. Klik op de link om de gids te bekijken en door te bladeren.

Inge's kookkunsten in Shoppinggids Noord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blog op NOORD010inbeeld

In de fotoblog van NOORD010inbeeld hebben Mick Otten en Johannes Odé mij een dag gevolgd tijdens mijn werkzaamheden voor Inge’s kookkunsten. Het leverde een mooi beeld op van wat ik zoal allemaal op een dag doe. Op 29 april 2014 hebben zij de blog gepubliceerd, klik op de link http://noord010inbeeld.blogspot.nl/2014/04/vakmanschap-in-noord-deel-2.html een neem een kijkje in de keuken van Inge’s kookkunsten

Vakmanschap Vakmanschap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blog www.uktuktuk.nl

In de blog van www.uktuktuk.nl (Uktuktuk is een website voor alle kindvriendelijke locaties en evenementen in de stad geschikt voor ouders met kinderen van 0-4 jaar) is recentelijk een stukje geplaatst over Inge’s kookkunsten. Als je op de link klikt, http://www.uktuktuk.nl/lekker-thuis-uit-eten/ kun je lezen wat voor leuks er allemaal over wordt geschreven met een foto van het gerecht erbij!

Algemeen Dagblad – regio Rotterdam katern 27 december 2013

Een van de buurtbewoners noemt Inge’s kookkunsten in een interview. Lees hieronder het artikel, in de laatste kolom vind je Inge’s kookkunsten.

AD 27 december 2013

 

 

 

 

 

 

 

Blog www.womanistical.nl

In de blog van Womanistical.nl,  een Nederlandstalige blog voor vrouwen met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen, wordt Inge’s kookkunsten genoemd.  Voor een artikel op het deel van de blog ‘Wat eten we vandaag?’ werd  een recept gevraagd van een van de gerechten van Inge’s kookkunsten. Klik om het recept en foto te zien op:  http://www.womanistical.nl/culinair/wat-eten-we-vandaag-3/

Ondernemer in Beeld

In het lokale Liskwartier krantje sta ik als ondernemer. Lees hieronder het artikel.

BOL ondernemer in beeld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shoppinggids Noord

Een leuke gids over verassende leuke winkels in Noord en zo ook Inge’s Kookkunsten. Klik op de link om de gids te bekijken en door te bladeren.

Inge's kookkunsten in Shoppinggids Noord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Personeelsmagazine ‘Aan één tafel met’ van de Royal Delft group (september 2013)

Inge’s kookkunsten kookte hapjes op de Najaarsbeurs 2013 op de stand van BK in de trademart in Utrecht.

bk beurs 2

 

 

 

 

Top↑