Over mij

Ik ben Inge Titulaer en ik houd van lekker eten en vind het nog leuker om te koken. Na ruim 12 jaar werkervaring in catering (Albron), interim management (han!s on interim management) en energie (Eneco) en sinds 2005 woonachtig te zijn in Rotterdam, heb ik in 2013 besloten om voor mezelf te starten en van mijn hobby en passie mijn werk te maken. Inge’s kookkunsten was er!

Ik krijg veel energie van het uitproberen van nieuwe recepten en met eten bereiden bezig te zijn. Mijn liefde voor lekker eten en passie voor koken vind je dan ook zeker terug in mijn gerechten.

Ik heb de Hoge Hotelschool Maastricht doorlopen en Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Naast mijn werk en studie heb ik in mijn vrije tijd een aantal jaren gekookt bij Cuisine Culinaire Nederland afdeling Bunnik, een hobbykok kookclub. Tevens heb ik diverse vaktechnische workshops (brood bakken, snijtechnieken, foodfotografie, kooktechnieken, vlees, vis, Japans, sushi broodbakken voor gevorderden) gevolgd. Tussen juli 2013 en februari 2017 bereidde ik ruim 7500 dagverse maaltijden voor buurtbewoners. Van een gezonde maaltijd tot een lekker thuis uit eten 3 gangen menu. Jaarlijks kook ik diverse kerstmenu’s voor thuis.

Uiteraard bezit ik het diploma sociale hygiëne en HACCP en de kennis om op een verantwoorde en professionele manier producten te bereiden en te bewaren. Alsmede een VOG.

Sinds 2013 heb ik veel uiteenlopende projecten gedaan, waaronder gewerkt en werkzaam voor:

  • Seats2meet Utrecht als teamleider keuken.
  • Daltonschool de Margriet, opzetten van kooklessen voor de hele school, inclusief train de trainer sessies.
  • Resto VanHarte als horecamanager, als trainer in HACCP en voedselveiligheid en als KindeResto chef/ coach.
  • Als kok werkzaam bij Onderwijs Gezond, waar met (en zonder) kinderen gezonde warme lunches worden bereid op basisscholen.
  • Verzorgen van naschoolse kooklessen o.a. op De Fontein, De peperklip Schiedam.
  • Verzorgen van praktijk- en theorie lessen voor Hotel- en Eventmanagement (HBO) en Hotelmanagement (MBO) bij TIO, University of Applied Sciences.
  • Verzorgen van buitenschoolse kooklessen op o.a. Zuidwijs Rotterdam, Kinderfaculteit Pendrecht.
  • Als virtuele assistent werkzaam bij MIND voor het opzetten en organiseren van een congres.
  • Verzorgen van incidentele kooklessen tijdens vakantiecampussen of studiedagen via Campus Nederland.