Inspiratie opdoen?

mail mij via : Inge@ingeskookkunsten.nl
of bel me op : 06-12161924
Over mij

Over mij

Ik ben Inge Titulaer en ik houd van lekker eten en vind het nog leuker om te koken.

Ingheskookkunsten Vakmanschap Vakmanschap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na ruim 10 jaar werkervaring in catering (Albron), interim management (han!s on interim management) en energie (Eneco) en 8 jaar woonachtig te zijn in Rotterdam heb ik in 2013 besloten om voor mezelf te starten en van mijn hobby en passie mijn werk te maken. Inge’s kookkunsten was geboren!

Ik krijg veel energie om nieuwe recepten uit te proberen en met eten bereiden bezig te zijn. Bovendien geeft het mij een goed gevoel als mijn gasten mijn maaltijden en kookworkshops waarderen. Mijn liefde voor lekker eten en passie voor koken vind je dan ook zeker terug in mijn gerechten.

Ik heb de Hoge Hotelschool Maastricht doorlopen en later nog Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Naast mijn werk en studie heb ik in mijn vrije tijd een aantal jaren gekookt bij Cuisine Culinaire Nederland afdeling Bunnik, een hobbykok kookclub. Tevens heb ik diverse workshops (brood bakken, snijtechnieken, foodfotografie, kooktechnieken) gevolgd en gegeven (o.a. Japans, voorjaar, diverse Masterchef opdrachten). Uiteraard bezit ik het diploma sociale hygiëne en HACCP en de kennis om op een verantwoorde en professionele manier producten te bereiden en te bewaren (bijv.: producten worden op de juiste snijdplanken verwerkt, worden opgeslagen in diverse koelkasten en het eten wordt getemperatuurd).

Tussen juli 2013 en februari 2017 bereidde ik ruim 7500 dagverse maaltijden voor buurtbewoners. Van een gezonde maaltijd tot een lekker thuis uit eten 3 gangen menu. Per februari 2017 heb ik besloten mij verder te specialiseren in kookworkshops, kooklessen, foodprojecten en personal chef etentjes.

Wil je een kijkje nemen in mijn keuken? In de fotoblog van NOORD010inbeeld hebben Mick Otten en Johannes Odé mij een dag gevolgd tijdens mijn werkzaamheden voor Inge’s kookkunsten. Klik op de link NOORD010inbeeld voor een kijkje in mijn keuken!

Top↑