Inspiratie opdoen?

mail mij via : Inge@ingeskookkunsten.nl
of bel me op : 06-12161924

Kerstdiner

Kerstmenu’s 202234,50

Op zaterdag 24 december a.s. kookt Inge’s kookkunsten weer overheerlijke kerstmenu’s. – Het menu bestaat uit 4 gerechten:...

Extra te bestellen: Winterse pastinaak knolselderijsoep4,00

Winterse pastinaak knolselderijsoep  met gerookte zalmsnippers en paarse chips (warm te serveren).  

Amuse I: Meringue van blond biermenuprijs

Meringue van blond bier  Met furikake, gerookte makreel en chilimayonaise (op kamertemperatuur te serveren).  ...

Amuse II: Bruchette met Hervé-kaas en pâtémenuprijs

Bruchette met hervé-kaas en pâté    met homemade sinaasappelmarmelade (op kamertemperatuur te serveren).

Voorgerecht I: Salade van geroosterde courgettemenuprijs

Salade van geroosterde courgette en burrata (Italiaanse verse kaas van koemelk) met overheerlijke kappertjesdressing en...

Voorgerecht II: Risotto met zongedroogde tomaatmenuprijs

Risotto met zongedroogde tomaat   geserveerd met homemade avocado-ijs, lente-ui, verse basilicum, tomatenblokjes en een...

Hoofdgerecht I: Wellington van parelhoenmenuprijs

Wellington van parelhoen met duxelles (gebakken champignons met verse kruiden en ui) en Serranoham, geserveerd...

Hoofdgerecht II: in gember gemarineerde witvismenuprijs

In gember gemarineerde witvis Witvis van het seizoen geserveerd met broccolimousseline, aardappel cubes en sugarsnaps...

Dessert I: Chocolade tartelettemenuprijs

Chocolade tartelette met witte chocolade vulling en bruine chocolade ganache topping, geserveerd met rood fruit...

Dessert II: Tirameringuemenuprijs

‘Tirameringue’ de beste combinatie van meringue en tiramisu, geserveerd met karamel krullen (op kamertemperatuur te...

Top↑