Kerstdiners (uitverkocht)

Helaas heb ik de maximale capaciteit bereikt en kun je geen kerstdiners meer bestellen. Graag tot volgend jaar.

Ik heb voor 2023 weer overheerlijke gerechten voor een culinair kerstdiner samengesteld. Het bestaat uit 4 gangen en is uit te breiden met een kruidige pompoensoep. Ook dit jaar zijn de gerechten weer met zorg samengesteld met een duidelijke (opwarm) instructie en losse toppings om je gerechten mee af te maken. Zo kunnen jij en je gezelschap genieten van een onbezorgde Kerst. 

De menuprijs (4-gangen) is € 37,50 per persoon (incl. BTW en plastic toeslag), gebaseerd op afhalen. Extra soep is € 4,- per persoon.

Je kunt de kerstdiners bestellen t/m woensdag 13 december (op = op!) en ze zijn af te halen op zondag 24 december tussen 17.00 uur en 19.00 uur.  

De gerechten worden dagvers bereid en kunnen hierdoor gegeten worden op Kerstavond, 1e of 2e Kerstdag.

Ik ontvang je bestelling graag via inge@ingeskookkunsten.nl of via whatsapp: 06-12161924. Geef hierbij de gerechten (I of II) en eventuele dieetwensen of allergieën door. Indien je liever een vis of een vegetarisch hoofdgerecht wenst, geef dit dan bij je bestelling aan. 

Ik kook graag voor je.

Amuses – kleine voorgerechtjes

I – De smaak van Japan in een hapje: kip karaage met sesam-koolsalade.

II – Aardappelpolenta wafel met topping van hangop, rauwe ham en rucola.

Voorgerechten

I – Millefeuille van rode biet met Tomasu beurre blanc en peterselie-olie – Joris Bijdendijk signature dish (Rijks*).

II – Cannelloni (open lasagne) met gegrilde gamba’s, ricotta en verse dragon.

Soep (meerprijs: € 4,00 p.p.)

Kruidige pompoensoep met ras el hanout, munt, crème fraîche en geroosterde pompoenpitten.

Hoofdgerechten

I – Stoof van rundersukade met kastanjechampignons, courgette, sjalot en cranberries. Lekker met brede lintpasta.

II – Rouleau à la Normande (gepocheerde kiprolletjes met een vulling van appel, tijm en hazelnoot), geserveerd met een saus van mosterd, room en appelcider. Erbij een aardappelgroente muffin/ taartje.

Desserts

I – Pressed choux (homemade soes in vormpje gebakken) met een topping van luchtige citroencrème en verse aardbeien en een vulling van aardbeienjam en room.

II – Pannacotta met in saliesiroop gepocheerde peer en een kruim van speculaas.