Inspiratie opdoen?

mail mij via : Inge@ingeskookkunsten.nl
of bel me op : 06-12161924
Kookworkshop en personal chef

Kookworkshop en personal chef

Inspiratie op locatie

Een kookworkshop op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Een inspirerende en gezellige activiteit voor iedereen. Zowel voor de beginnende als de meer ervaren kok, is er telkens weer volop uitdaging om culinaire hoogstandjes te maken. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

inge@ingeskookkunsten.nl of 06-12161924

Je eigen Inge!

Soms is de beste plek voor de perfecte lunch of diner je eigen huis of locatie. In een vertrouwde omgeving ontvang je je gasten en bied ik de culinaire ondersteuning voor een succesvolle en relaxte middag en of avond. Met mijn personal chef service krijg je professionele kookkunsten in je eigen huis.

inge@ingeskookkunsten.nl of 06-12161924

Top↑